TEIPPAUS- JA MAINOSPALVELUT

Autojen yliteippaukset

Maahantuomme yliteippauskalvoja Suomeen - meiltä saat varmasti teippaukset kilpailukykyiseen hintaan!

Yliteippauskalvoja löytyy satoja eri sävyjä, joista jokainen löytää varmasti mieleisen. Värin lisäksi voit valita kalvoon joko kiiltävän, satiinin tai mattapintaisen viimeistelyn.

Autamme tarvittaessa väri- ja sävyvalinnoissa, ja meiltä löytyy värimallit varastosta useamman valmistajan kalvoihin.

Miksi auton teippausta kannattaisi harkita?

Auton yliteippauksella saat maalausta halvemmalla ja nopeammin uuden värin autoosi. Teippi ei ole vain kosmeettinen ehostus ajoneuvoosi, vaan se suojaa maalipintaa kiveniskuilta. Teipattua autoa ei tarvitse vahata, joten säästät myös ylläpitokustannuksissa.

Mikäli teippipinta naarmuuntuu, saat teipit poistamalla moitteettoman alkuperäisen maalin esiin. Laadukkaan teippauksen voi poistaa maalipintaa vahingoittamatta vielä monien vuosien jälkeenkin.

Muistathan ilmoittaa värimuutoksesta seuraavan katsastuksen yhteydessä!

Vinkit auton teippaukseen

Autoa ei tarvitse etukäteen pestä, koska pesemme autosi joka tapauksessa omissa tiloissamme ennen työn alkua, jotta vältymme pienimmiltäkin tahroilta ja pölyhiukkasilta.  Maalipinta puhdistetaan liasta ja vahasta.

Täysin kuivunut auto on optimaalisin teippien asentamiselle. Irroitamme autosta irtonaiset osat kuten kuten umpiot, listat ja kahvat varmistaaksemme teipin asentamisen ja pysymisen hankalissakin paikoissa. Tarkastamme auton perusteellisesti ennen luovutusta.

Ajoneuvojen ja kiinteistöjen mainos- ja koristeteippaukset

Mainosteippaukset, tulosteet ja ulkomainonta aina suunnittelusta toteutukseen laadukkaasti takuulla!

Voit myös toimittaa meille tulostusvalmiit materiaalit, niin teippaamme sopimuksen mukaisesti autot, näyteikkunat ja myymälöiden mainosteippaukset.

Kysy rohkeasti lisätietoja & tarjous!


Ota yhteyttä!

Ilkka Manier

Puh. 045 6111 220

myynti@tehowelho.com