MOOTTORIOPTIMOINNIT

Optimoinnilla saavutetaan moottorin paras hyötysuhde, jolloin teho ja vääntö kasvavat sekä kulutus pienenee! Paras hyöty saavutetaan ahdettujen bensa-ja dieselmoottorien kanssa.

Lähes kaikki nykypäivän moottorinohjaimet ovat ohjelmoitavissa oli sitten kyseessä auto, työkone, kuorma-auto tai vaikka vene!
Meidän kauttamme onnistuvat optimoinnit kattavasti lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Ohjelmat valitsemme tapauskohtaisesti Euroopan suurimmilta toimijoilta, jotta voimme tarjota asiakkaille aina parhaan ja laadukkaimman ohjelman.

Moottoriohjaimen muutokset

Palveluihin kuuluvat myös ohjelmalliset osapoistot ja lisäoptiot kuten lähtörajoitin tai paukkukartat. Kysy lisätietoja!!

Usein on edullisempaa poistaa rikki mennyt osa käytöstä kuin vaihtaa uuteen, ja saat samalla vielä moottorioptimoinnin kaupan päälle. Asiakkaan vastuulla on itse selvittää poistojen laillisuus tieliikenteessä katsastusviranomaisilta!

Voimme myös kloonata hajonneen moottoriohjaimen käytettyyn tai kokonaan uuteen ohjaimeen tai palauttaa ohjelmallisesti jumissa olevan ecun.

Tyytyväisyystakuu

Optimoinnilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja elinikäinen ohjelmatakuu. Mikäli epäilet tai korjaamosi epäilee ohjelmavikaa, ota yhteys välittömästi meihin. Jos on sattunut ohjelmointivirhe, vastaamme siitä ja korjaamme asian. Mikäli meidän tutkimuksissa selviää muu kuin ohjelmavika, veloitamme diagnoosista 65€/h.

HUOM! Ohjelmoinnin jälkeen ajoneuvo tulisi katsastaa uusille tehoille. Asiakas on itse vastuussa muutoskatsastuksesta. Ohjelmointi ei vaikuta katsastuksen päästö- tai obd-testiin.


Ota yhteyttä!

Ilkka Manier

Puh. 045 6111 220

myynti@tehowelho.com